Книготерапія та театр

Як що вам цікаво, приєднуйтесь до методики роботи з читачами.

Шкільна бібліотека, не просто приміщення яке оснащено книжковими полицями з тематичними рубриками. Бібліотека це центр розвитку творчих особливостей школярів, бо саме шкільний вік сприятливий для навчання, для розвитку творчої ініціативності, винахідливості для розвитку пам’яті та інтелекту.Допомогти читачам виявити себе і самореалізуватись у різноманітних видах творчості, головна мета бібліотеки . Робота з дітьми направлена на розвиток професійних інтересів учнів в області гуманітарних, художніх сфер діяльності.

Освіта, повага і рівність для всіх!

Інклюзивне навчання — це комплексний процес забезпечення рівного доступу до якісної освіти дітям з особливими освітніми потребами шляхом організації їх навчання у загальноосвітніх навчальних закладах на основі застосування особистісно орієнтованих методів навчання, з урахуванням індивідуальних особливостей.

Блог для вчителів та асистентів вчителя


Книга на маминих долонях

Діти дуже люблять, коли їм читають. Саме від батьків малюк чує перші вірші і казки, і якщо батьки не ігнорують читання навіть найменшим, то з дуже великою вірогідністю книга незабаром стане кращою другом дитини. Чому? Тому що книга: розширює уявлення дитини про світ знайомить зі всім, що оточує дитину: природою, предметами і т. п. впливає на формування переваг і читацьких смаків дитини розвиває мислення - як логічне, так і образне розширює словниковий запас, пам'ять, уява і фантазія учить правильно складати пропозиції. Діти, яким батьки читають вголос регулярно, починають розуміти структуру літературного твору (де початок, як розгортається сюжет, в якому місці настає кінець).

"Сімейне читання - це показник хорошої, благонадійної сім'ї"

Кiлькiсть переглядiв: 1616

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Мелітопольська загальноосвітня школа
І-ІІІ ст. № 6

вулиця Монастирська, 185,
72319, Запорізька область, місто Мелітополь,
Україна

Дата останньої зміни 16 Червня 2021

Фотогалерея